Makelaar Betuwe

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vaardige makelaar in de Betuwe voor het begeleiden van uw route naar een nieuw huis? Bij VG Makelaardij staan we met een glimlach klaar om u al uw zorgen op dit gebied uit handen te nemen. 

Bel ons 0345-651635 Mail ons: info@vg-makelaardij.nl

Heeft u behoefte aan een overzichtelijk inzicht in uw financiële situatie, een controle van bouwkundige en juridische zaken, een professionele blik tijdens uw bezichtiging of een van onze andere diensten? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe VG Makelaardij u hierin optimaal kan bijstaan. Bel ons via 0345-651635.   

Als gespecialiseerde makelaar kennen we de gehele Betuwe op onze duim

Op basis van onze jarenlange ervaring kent de woningmarkt in de Betuwe geen geheimen meer voor ons. Via een zestiental vestigingen in de regio worden woningzoekers zorgvuldig bijgestaan in de zoektocht naar een nieuw huis dat binnen de kortste keren voelt als thuis. U vindt onze vestigingen onder andere terug in:

Veelzijdige makelaar voor iedereen in de Betuwe

Op basis van uw wensen en behoeften staan onze mensen op dagelijkse basis voor u klaar om u zo passend mogelijk van dienst te zijn. Naast onze service als aankoopmakelaar staan we u bij met de volgende diensten:

Ervaar onze expertise

Heeft u behoefte aan een overzichtelijk inzicht in uw financiële situatie, een controle van bouwkundige en juridische zaken, een professionele blik tijdens uw bezichtiging of een van onze andere diensten? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe VG Makelaardij u hierin optimaal kan bijstaan. Bel ons via 0345-651635.  

Ook interessant

makelaar buren | makelaar gelderland | taxateur geldermalsen