Makelaar Gelderland

Bij het maken van een belangrijke beslissing als het aan- of verkopen van een huis is het prettig om terug te kunnen vallen op de specialisten van een makelaar, zoals VG Makelaardij in regio Gelderland. Op basis van uw wensen en behoeften zoeken we gezamenlijk naar de perfecte oplossing voor uw huidige, dan wel uw toekomstige woonsituatie.  

Bel ons 0345-651635 Mail ons: info@vg-makelaardij.nl

Deze makelaar voelt zich thuis in de hele provincie Gelderland

Heeft u een nieuwe baan en woont u hier momenteel te ver bij vandaan? Kampt u met ruimtegebrek na een gezinsuitbreiding, of bent u simpelweg uitgekeken op uw huidige woning? Wat de oorzaak ook mag zijn, de specialisten van VG Makelaardij staan middenin de huizenmarkt over hele provincie Gelderland om u via verschillende diensten zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien van een nieuw thuis. Als makelaardij kan Gelderland op ons rekenen bij:

  • Het verschaffen van inzichten in uw financiële mogelijkheden 
  • Het controleren van bouwkundige en juridische kwesties
  • Het op een deskundige wijze voor u voeren van de onderhandelingen
  • Het op de juiste waarde schatten van het te koop staande huis
  • Het grondig controleren van de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst

Meerdere makelaardijkantoren in Gelderland

Als groeiende organisatie staan onze mensen vanuit steeds meer vestigingen dagelijks voor u klaar. Zo loopt u voor een kennismakingsgesprek bijvoorbeeld bij ons binnen in een van de volgende vestigingen:

Maak uw zoektocht een succesvolle

Vertrouw nu ook op VG Makelaardij als de woningspecialist van Gelderland en ontdek hoe ze uw traject tot een zeer aangename kunnen omtoveren. Bel voor het maken van een kennismakingsafspraak met 0345-651635, of loop binnen bij een van de vele vestigingen.

Ook interessant

taxateur geldermalsen | taxateur rhenoy | vgm