Huur - verhuur

Uw pand goed verhuurd

Bij het verhuren van uw pand(en) komt nogal wat kijken. Zeker omdat regelgeving voor verhuur regelmatig wijzigt. En wat is een goede, maar reële huurprijs?

Onze makelaars kennen de markt en adviseren u wat een geschikte huurprijs is. Het uitgebreide VBO-netwerk en de website spelen een belangrijke rol bij het vinden van een betrouwbare huurder. Maar een advertentie in een regionale of lokale krant kan bijvoorbeeld ook worden ingezet om tot resultaat te komen.

Wij verzorgen de bezichtigingen en de benodigde informatie zodat de huurder snel tot een beslissing kan komen. En is die beslissing positief, dan stellen wij een gedegen huurcontract op met duidelijke afspraken. Zodat ook het vervolgtraject naar tevredenheid verloopt en u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij kunnen eventueel ook optreden als beheerder van uw pand. Hiermee wordt u veel werk, zoals incasso en onderhoud, uit handen genomen.

 

Verhuur je woning

 

Huren kan ook

U zoekt een huurwoning maar bent er nog niet helemaal uit of het een appartement of eengezinswoning wordt? Hoeveel kamers heeft u minimaal nodig? Welk bedrag kunt u elke maand maximaal uitgeven? En komt u in aanmerking voor huurtoeslag?

Zomaar wat vragen waarbij wij u kunnen u helpen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van huurwoningen. En heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan kunnen wij u bij de bezichtiging van een gedegen advies voorzien. Onze makelaars inspecteren het pand, leggen de onderhoudssituatie vast en beoordelen de servicekosten. 

Als uw besluit vast staat, zorgen wij er voor dat er een waterdicht huurcontract komt. Hierin staat duidelijk wat uw rechten en plichten zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw handtekening zetten. Voordat u de woning betrekt, checkt onze makelaar of de woning en alle over te nemen zaken voldoen aan de afspraken.