Makelaar Rumpt

VG Makelaardij is uw makelaar in Rumpt en omliggende plaatsen. Wij staan voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Bij VG Makelaardij staat U nog centraal en krijgt u een persoonlijke aanpak.  

  

Rumpt 

Omstreeks het jaar 960 wordt Rumpt (als Rumpst) vermeld in een lijst van bezittingen van de St. Maartenskerk te Utrecht. Andere benamingen voor Rumpt in schriftelijke bronnen zijn Rumede, Romde en Rumt.    

Vooruitgang Is Ons Streven en deze vereniging is later gefuseerd met Lingeboys. Lingeboys was ontstaan door het samengaan van de verenigingen R.S.V. (Rumpt), S.N.C. (Enspijk) en N.E.P. (Deil). De fusie tussen VIOS en Lingeboys vond plaats in 1969 en de fusieclub kreeg de naam Rhelico.

Voetbalvereniging Rhelico bestaat anno 2013 nog steeds en haar thuisbasis is te vinden in het dorp Rumpt. Rhelico is opgebouwd uit Rhe van Rhenoy, Li van Lingeboys en Co van Combinatie. Rhelico heeft in haar geschiedenis een international voortgebracht. Erik Pieters begon in de jaren 90 zijn voetbalcarrière bij deze voetbalvereniging.

Rumpt is voorzien van de volgende voorzieningen:

- OBS De Springplank

- B&B De Leeghpoel

- B&B De Achtertuin

- Wijngaard de Rijsakker

- Notariskantoor Van der Veer

- Garage A.W. van Asch

 

Enkele verenigingen in Rumpt:

- Vereniging Ons Dorp Rumpt

- Tennisvereniging Rhelico

- Voetbalvereniging Rhelico

- Sloeproeivereniging 'Rechtachteruit'

- Muziekvereniging Voorwaarts Rumpt

 

Zoekt u een makelaar in Rumpt? Dan is VG Makelaardij de beste keus voor u! Bel nu: 0345-651635 voor een vrijblijvend gesprek.