Makelaar Beesd

VG Makelaardij is uw makelaar in Beesd en omliggende plaatsen.  Wij staan voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Bij VG Makelaardij staat U nog centraal en krijgt u een persoonlijke aanpak.


 

Beesd

Beesd is een vriendelijk, landelijk gelegen dorp aan de rivier de Linge met een ruim aanbod van voorzieningen in de nabijheid, voor onder andere de dagelijkse boodschappen, basisonderwijs, diverse sportvoorzieningen en een NS treinstation.

Het mooie landgoed Mariënwaerdt bevindt zich op loopafstand (15 minuten) van Beesd. Het dorp is gunstig gelegen nabij de ontsluitingswegen naar de A2 en A15 richting o.a. Utrecht en Den Bosch (20 autominuten), Amsterdam en Rotterdam (35 autominuten).

Kosten makelaar Beesd   

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.    

VG Makelaardij hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.    

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis waardebepaling Beesd 

Wat is mijn huis in Beesd waard?   

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. VG Makelaardij is de makelaar in Beesd die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.    

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Beesd door HIER te klikken!

Verkoopmakelaar Beesd 

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. VG Makelaardij is de makelaar in Beesd die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.    

Verwacht u van ons niet: een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!    

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.    

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.    

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen! 

Aankoopmakelaar Beesd

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.    

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil VG Makelaardij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.    

VG Makelaardij gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.    

Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of klik HIER voor meer informatie!

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik HIER om u aan te melden!