Makelaar Geldermalsen

VG Makelaardij is uw makelaar in Geldermalsen en omliggende plaatsen in de provincie Gelderland. Wij staan voor persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Bij VG Makelaardij staat u centraal en krijgt u een persoonlijke behandeling.  

 

Uw makelaar in Geldermalsen

Het bestaan van de huidige plaats Geldermalsen wordt voor het eerst gesuggereerd in een oorkonde van 12 augustus 850. Daarin wordt gesproken over Uberan Malsna (later Boven-Malsen/Malsen Superior genoemd), waarmee het tegenwoordige Buurmalsen wordt bedoeld. Dit veronderstelt echter tegelijkertijd de aanwezigheid van een Malsen Inferior of Nedermalsen (ten zuiden van de Linge). In de archieven komen we het ook wel tegen als Burchmalsen, 's-Hertogenmalsen, Gelremalsen, Geldermalssum, Geldermalssen en Geldermalsem. Het onderscheid tussen Buur- en Geldermalsen is in later tijden te verklaren doordat Buurmalsen kon worden gezien als Malsen bij Buren, behorende tot het graafschap Buren en Geldermalsen als het Malsen bij Gelre, behorende tot het grondgebied van de Hertog van Gelre.

Op 31 januari 1995 werden de inwoners van Geldermalsen gedurende 5 dagen verplicht geëvacueerd vanwege de gevaarlijk hoge waterstand van de Maas en de Waal.

Het gezellige dorp Geldermalsen kent circa 10.000 inwoners en is zeer centraal gelegen nabij de autosnelwegen A2 en A15. Daarnaast heeft Geldermalsen een divers winkelaanbod. Zo zijn er diverse supermarkten, een ambachtelijke slager en een groenteman aanwezig. Aan voorzieningen en verenigingen is ook geen gebrek. Er zijn diverse basisscholen en is er een middelbare school gevestigd. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het fraaie landschap van onder meer de Linge, boomgaarden en weilanden. U bent namelijk zo in het fraaie buitengebied.

Kosten makelaar Geldermalsen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die starten met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

VG Makelaardij in Geldermalsen hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis waardebepaling door makelaar uit Geldermalsen

Wat is mijn huis in Geldermalsen waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning kopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. VG Makelaardij is de makelaar in Geldermalsen die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Makelaar in Geldermalsen voor het verkopen van uw woning

van een woning is een spannende gebeurtenis. VG Makelaardij is de makelaar in Geldermalsen die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen!

Aankoopmakelaar Geldermalsen

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil VG Makelaardij uit Geldermalsen u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

VG Makelaardij gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mogen we ook namens u aan de slag?

Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een deskundige makelaar in Geldermalsen waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Bel naar 0345-651635 voor meer informatie.