Beschrijving

VRIJSTAANDE BOERDERIJ OP 11.395 M2 EIGEN GROND MET DIVERSE BIJGEBOUWEN.

Het voormalige tolhuis aan de Rijksstraatweg te Neerijnen vindt zijn oorsprong in 1771. Omstreeks 1910 is er een achterhuis gebouwd voor het uitoefenen van het boerenbedrijf en is het geheel in bezit gekomen van de familie van de huidige eigenaren. Het betreft hier een karakteristieke woning met een lange geschiedenis. Deze boerderij met diverse bijgebouwen is uitermate geschikt voor het houden van paarden of hobbyvee en biedt veel ruimte en privacy aan de achterzijde. 

De boerderij met riant achterhuis biedt de mogelijkheid om hier uw droomwoning te realiseren, de bijgebouwen bieden de mogelijkheid om hier uw hobby uit te oefenen, kortom een ideaal object om hier al uw dromen te verwezenlijken. De voormalige stallen en loodsen zijn makkelijk voor diverse andere doeleinden te gebruiken. 

Neerijnen is een dorp met circa 465 inwoners gelegen in de gemeente West-Betuwe, centraal in het land. Door de centrale ligging nabij de A15 is de A2 binnen tien minuten te bereiken en zijn steden als Den Bosch, Utrecht, Tiel en Gorinchem binnen het half uur te bereiken.

Indeling

In het voormalige tolhuis bevinden zich de woonkamer en een slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast onder de trapopgang naar de 1e etage. De woonkamer is uitgerust met een gezellige gaskachel voor de koude wintermaanden. In de kamer bevindt zich de trapopgang naar de 1e etage en de toegang naar de slaapkamer. 

In het achterhuis is de keuken aanwezig evenals een toilet, bijkeuken en ruime badkamer. In de keuken bevindt zich de toegang naar de kelder via een kelderluik. De voormalige stalruimte biedt de mogelijkheid om een royale woonruimte te realiseren. U heeft dan uitzicht over de achtergelegen landerijen en ervaart een enorme mate van rust en vrijheid.

Op de verdieping bevinden zich achtereenvolgend drie eenvoudige slaapvertrekken. Boven het achterhuis is een authentieke hooizolder aanwezig die gedeeltelijk vernieuwd is.

Tuin

De tuin is naast en achter de woning gelegen en het perceel heeft twee uitritten met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Het perceel is afgesloten met hekwerken.

Er behoren twee percelen weiland bij de woning. Een daarvan is aan de rechterzijde van de woning langs de Rijksstraatweg en het andere perceel ligt achter de woning. 

Op het erf bevinden zich een voormalige hooischuur waar het hooi en stro lag opgeslagen. De schapenstal bevindt zich op het naast gelegen perceel weiland. Een berging voor de landbouwwerktuigen en het voer is ook nog aanwezig.

Bijzonderheden

* boerderij met opstallen op een perceel van 11.395 m2;
* twee in- en uitritten en voldoende parkeermogelijkheden;
* zeer centraal in het land gelegen;
* diverse mogelijkheden voor het realiseren van een moderne woonboerderij;
* mogelijkheden voor mantelzorg of groepsaccommodatie aanwezig.

Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere object, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij leiden u graag rond tijdens een persoonlijke bezichtiging. 

Algemeen:
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% worden opgenomen, te voldoen door koper binnen 2 weken na het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst. Tevens zal er een ouderdomsclausule en een niet bewoningsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Kenmerken