Beschrijving

Een prachtige vrijstaande recreatiewoning met vrij uitzicht, een prachtige tuin rondom, en slechts op 20 min rijden van Utrecht!

Op een uniek plekje, midden in Nederland, staat deze fraaie recreatiewoning! Het zeer ruime perceel van maar liefst 408 m2 biedt een uniek uitzicht over de weilanden van Meerkerk, waar ’s ochtends de koeien, eenden en hazen over het land lopen. 

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, een ruim tuinhuisje, tevens te gebruiken als gastenverblijf/atelier, en parkeergelegenheid voor twee auto's. De woning is in december 2017 van binnen en buiten volledig geschilderd door een professioneel schildersbedrijf! 

Diverse voorzieningen zoals een basisschool, een bushalte, diverse restaurants en een supermarkt (Spar) zijn op 2 minuten afstand gelegen.

Indeling

Ruime hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast en nette toiletruimte.

De opvallend lichte en ruime keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap. Hier is genoeg ruimte om een eettafel met stoelen te plaatsen. Dit bespaart weer ruimte in de woonkamer!

De sfeervolle woonkamer kent veel lichtinval door 3 grote raampartijen, is ruim opgezet en heeft openslaande deuren naar het terras c.q. tuin. Hier kunt u genieten van een fraai uitzicht over het achtergelegen natuurgebied.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop. Deze geeft toegang tot de moderne badkamer en twee slaapkamers waarvan één slaapkamer is ingericht als masterbedroom. Deze ruimte kent veel lichtinval door de aanwezigheid van maar liefst drie ramen, waaronder de dakkapel. De tweede slaapkamer is geschikt voor gebruik als kantoor of slaapkamer.

De badkamer, uitgevoerd in een lichte kleurstelling, is van alle sanitaire gemakken voorzien, waaronder een royaal ligbad, een separate douche, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping

De vliering is bereikbaar via een vlizotrap. Hier is voldoende ruimte om diverse spullen op te bergen.

Tuin

De zonnige tuin is rondom de woning gelegen en biedt een uniek, vrij uitzicht over de weilanden. De bloeiende bloemen en heesters zorgen in de lente en zomer voor een vrolijk gezicht. Aan de rechterzijde van de woning is parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Bijzonderheden

* Zeer recent (2017) volledig geschilderd van binnen en buiten.
* Ruim tuinhuis met keuken, toilet en doucheruimte, inclusief een CV-opstelling. Deze zou ingericht kunnen worden als gastenverblijf of atelier.
* Zonnige tuin met vrij uitzicht.
* Veiligheid is goed gewaarborgd door middel van een slagboom bij de entree van het park. Iedere bewoner krijgt hiervan een sleutel.
* Er is geen permanente bewoning toegestaan.

Meerkerk is een vriendelijk, landelijk gelegen dorp, nabij de historische vestingstad Gorinchem. In het dorp bevindt zich een basisschool, diverse restaurants, een bushalte en diverse sportvoorzieningen in de nabijheid. Via de nabij gelegen snelwegen zijn grote steden als Utrecht, Gorinchem en ’s-Hertogenbosch binnen zo’n 30 autominuten bereikbaar. Hier kunt u dorps wonen met alle voorzieningen nabij!
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden."

Kenmerken