img_2762 img_2509 img_2510 img_2516 img_2705 img_2662

Te koop: Manege met vrijstaande woning en landbouwgrond

€ 2.500.000,- k.k.
Adres: Groenstraat 11A, 5085 ED Esbeek
Type object Bog overig
Perceeloppervlakte 82.440 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op ca. 08.24.40 ha.
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bog overig
  Bouwperiode 1993
  Aangeboden sinds Donderdag 17 december 2015
  Aangeboden sinds Donderdag 17 december 2015
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00029
Vraagprijs € 2.500.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 17 december 2015
Laatste wijziging Woensdag 6 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bog overig
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 82.440 m²

Beschrijving

Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op ca. 08.24.40 ha.

Indeling

Woonhuis
De woning is gebouwd omstreeks 1993 en heeft een inhoud van circa 600 m3. Het betreft een traditionele bouwconstructie, de gevels zijn opgetrokken in metselwerk spouwmuren, betonnen verdiepingsvloer en het geïsoleerde dak is met pannen gedekt. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen. De gehele woning is uitgerust met een stofzuigsysteem en de woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
Begane grond: Hal, woonkamer, keuken, achter entree, bijkeuken, toilet en kantoor.
Verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet en twee wasbakken. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Via de tuin zijn de berging en carport bereikbaar.

Manege
De manege is gebouwd omstreeks 1995 en in 2009 volledig gerenoveerd en verbouwd. De manege heeft een totale oppervlakte van circa 4.764 m2.

Het betreft een traditionele bouwconstructie, betonvloer, gevels opgetrokken uit metselwerk (spouw)muren en aan de noordoostzijde gedeeltelijk met hout betimmert, stalen spanten, houten gordingen en het dak is gedeeltelijk gedekt met abc-golfplaten en gedeeltelijk met asbestvrije golfplaten, voorzien van een lichtkoepel.

Indeling
Hoofdentree nabij kantine, met aansluitend een lege ruimte met aansluitingen voor keuken apparatuur, er is geen apparatuur en inventaris aanwezig. Vanuit de hoofdentree is er toegang tot de binnenrijbaan, kantine met bar, airco, geluidsinstallatie en verwarmingsketel (2010_, keuken met keukenblok in recht opstelling, trap naar kelder, hardhouten trap naar het gastenverblijf op de eerste verdieping, tweede entree met dame en heren sanitair (inclusief een douche gelegenheid).

Het gastenverblijf is voorzien van een woonkamer, (eet)kamer, badkamer met een douche, toilet en wastafel en een hardhouten trap naar de tweede verdieping waar twe slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Vanuit de tweede entree wordt de stal bereikt voorzien van 34 stallen (3 m1 x 4 m1 en 3 m1 x 3 m1), 3 was- en poetsplaatsen, zadelkamer voorzien van vloerverwarming, berging c.q. installatieruimte, sanitaire ruimte ingericht als kantine en een opslagruimte. De binnenrijbaan (circa 91 m1 x 25 m1) is voorzien van een Agterbergbodem en een spoei-installatie op grondwater. De openbare ruimtes zijn afgewerkt met natuursteenvloertegels.

De manege is voorzien van diverse loopdeuren, dubbel openslaande deuren, schuifdeuren en twee elektrische roldeuren.
Indeling restaurant: De noordoostzijde van de manege is ingericht als restaurant met eigen entree en is voorzien van een professionele keuken, hardhouten bar met diverse koelingen, spoelbakken en een geluidsinstallatie. Het restaurant is voorzien van een eigen garderobe en dames, heren en invalide sanitair. De vloeren zijn voorzien van natuursteenvloertegels. Het restaurant, de hal, de garderobe en de toiletruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. Middels een trapopgang in het restaurant is een jury- c.q. vergaderruimte bereikbaar met een hardhouten vloer en glazen scheidingswanden.

Het terrein is omheind met een hardhouten afrastering. Middels twee gegalvaniseerde poorten is het terrein aan de noodzijde bereikbaar en middels een gegalvaniseerde poort is het terrein aan de zijdewestzijde bereikbaar dat middels 10 lichtmasten wordt verlicht.

Bijzonderheden

Aanvullende informatie
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit (220V en 380V), aardgas, gemeentelijke drukriolering en CAI
• Het hippisch centrum is multifunctioneel en volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen
• Er is een vergunning aanwezig voor specifieke vorm van sport/manege
• Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein
• Multifunctionele bijgebouwen
• Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren met vele gebruiksmogelijkheden

Oplevering: In onderling overleg.

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.

Voor nadere informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.
Om een juiste indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak voor het bezichtigen van dit unieke object.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken