Maak een dronevideo!

Voor de verkoop van een woning is een optimale presentatie essentieel. Goede foto’s zijn belangrijk, maar met een mooie video maak je meestal meer indruk op mensen. Een dronevideo kan hierbij uitkomst bieden.

 

Het maken van een drone video kost tijd. Ervaring hierbij is gewenst. Niet alleen het besturen van een drone vergt kennis, maar ook op welke wijze je de woning in beeld gaat brengen. Belangrijk hierbij is uiteraard de kwaliteit van het apparaat en dus de kwaliteit van de video. Als verkoper is het slim om vooraf een stappenplan te maken met daarin beschreven welke beelden je graag wilt laten zien.

Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelf een dronevideo te maken. Het is daarom raadzaam om een professionele dronevlieger in te schakelen. Over het algemeen vallen de kosten mee. VG Makelaardij kan u informeren over de mogelijkheden.


Het vliegen met drones valt in Nederland onder de regeling modelvliegen. Als je een video van de tuin en de omgeving van het huis wilt maken, dan moet je je aan een aantal regels houden. Zo mag je alleen overdag vliegen, moet je je drone goed in het zicht hebben, nooit hoger vliegen dan 120 meter en doe je er verstandig aan om je drone goed te kennen. Het allerbelangrijkste is dat je iemands privacy altijd respecteert.

 

 

 

Recent bekeken