Van Gellicum Vastgoed splitst het vastgoedbedrijf op in twee takken: VG Vastgoed en VG Makelaardij.

Huizenverkopers profiteren blijvend van een laag courtage van 1 procent. Van Gellicum Vastgoed biedt al jarenlang woningen te koop aan als onderdeel van een veel breder dienstenpakket. Dat omvat bijvoorbeeld ook het beheer van agrarisch onroerend goed, taxaties van woningen en landgoederen en deskundig advies bij planschade en nadeelcompensatie.

Van Gellicum Vastgoed biedt al jarenlang woningen te koop aan als onderdeel van een veel breder dienstenpakket. Dat omvat bijvoorbeeld ook het beheer van agrarisch onroerend goed, taxaties van woningen en landgoederen en deskundig advies bij planschade en nadeelcompensatie.

Nu kiest eigenaar en gediplomeerd rentmeester Erik van Gellicum van het laagdrempelige vastgoedbedrijf er nadrukkelijk voor om de makelaarswerkzaamheden van de overige diensten te scheiden. VG Makelaardij en VG Vastgoed worden de komende maanden in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe huisstijl plus een nieuwe website waar bezoekers met filters kunnen zoeken naar de woning van hun smaak.

Om de portefeuille te vergroten verleidt VG Makelaardij potentiële huizenverkopers met een aantrekkelijk tarief van 1 procent van de verkoopprijs - doorgaans rekenen makelaars gauw 1,25 à 1,5 procent. “Dat scheelt enkele honderden euro’s”, aldus Van Gellicum. “De teller gaat bij ons niet meteen lopen bij het eerste intake gesprek. Nee, wij brengen verkopers het tarief pas in rekening als de woning is verkocht.”

Lokale kennis

Een fijnmazige kennis van de regionale woningmarkt is een ander onderscheidend kenmerk. Van Gellicum is geboren en getogen in de streek en kent bijna elke straat en ieder perceel op zijn duimpje. Ook zijn rechterhand, gecertificeerd makelaar Annemieke Vink,  komt uit de West-Betuwe. “We weten welke voorzieningen er in het dorp zijn, waar de scholen zijn gevestigd en hoe ze bekend staan, of er in uw buurt nog bouwplannen op stapel staan, etc. Vanwege onze grondige kennis van de Betuwe weten we precies welke woonomgeving aansluit bij uw woonwensen. Klanten ervaren onze betrokkenheid bij de regionale huizenmarkt als een absolute meerwaarde.”

VG Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar. Alle woningen worden automatisch geplaatst op Funda. De makelaars van VG Makelaardij staan ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs SCVM.

Plannen om uw huis te verkopen? Bel om te weten wat VG Makelaardij voor u kan betekenen: 0345-651635.

 

Recent bekeken