Dáárom kies je voor VG Makelaardij!

VG Makelaardij uit Rumpt bestaat één jaar. 6 redenen om te kiezen voor ons enthousiaste makelaarskantoor.

 

1. Groeiend woningaanbod 

In een jaar tijd heeft VG Makelaardij een portefeuille van 30 woningen in alle prijsklassen opgebouwd. De objecten zijn verspreid gelegen in het verzorgingsgebied van ons makelaarskantoor: de West-Betuwe en Vijfheerenlanden. Bovenop de 30 woningen op onze website, staan diverse objecten in de stille verkoop. Het aanbod groeit elke week.

2. Relatie met de klant

VG Makelaardij combineert kennis van zaken met oprechte belangstelling voor de verkopende en/of aankopende partij. We gaan niet voor een snelle financiële transactie onder de marktprijs, maar verdiepen ons eerst goed in de mogelijkheden met uw woning en alle aspecten van de woonomgeving. Bij verkoop zetten we het object strategisch in de markt met een marktconforme, ‘eerlijke’ prijs. Bij taxatie ontvangt u binnen 3 dagen een reële weergave van de waarde van uw woning. 

3. Makelaars uit de streek

Makelaars Erik van Gellicum en Annemieke Vink zijn opgegroeid in de regio en zijn bekend in alle stadjes en dorpen. Ze weten van de hoed en de rand over onder andere bouwontwikkelingen, bestemmingsplannen, de demografische en sociale samenstelling van woonwijken en de aanwezigheid van voorzieningen. U bent dus altijd verzekerd van deskundig advies! 

4. Diploma's en keurmerken

VG Makelaardij is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties en/of in het bezit van de volgende keurmerken en certificaten: VBO Makelaar, Rentmeester NVR, VastgoedCert, Register voor Makelaars en Taxateurs SCVM en – sinds 1 januari 2016 – ook het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dat betekent dat we alle expertise in huis hebben om uw woning, liefst snel en tegen een goede prijs, te verkopen of op waarde te taxeren. 

5. 1% courtage

Bij VG Makelaardij bedragen de makelaarskosten slechts 1 procent van de koopsom. Dus niet 1,5 procent of 1,75 procent zoals bij veel andere makelaars gebruikelijk is. Voor deze lage courtage krijg je alles wat nodig is om je huis scherp in de markt te zetten: een fotopresentatie, een verkoopbrochure inclusief (digitale) plattegronden, prima vindbaarheid op internet en vermelding op onder andere Funda, VBO en de eigen website van VG Makelaardij. 

6. Moderne tools

VG Makelaardij gaat met de tijd mee. Om uw woning op een eigentijdse manier te promoten kunt u ook 360 graden-panoramafoto’s of een videoclip laten maken. Daarnaast behoort een fotopresentatiebord tot de mogelijkheden: een levensgroot reclamebord dat bij de entree van de woning wordt geplaatst en de aandacht van elke voorbijganger trekt. Bij VG Makelaardij kunt u zelfs een drone inzetten die uw object op indrukwekkende wijze in vogelvlucht ‘vangt’. 

Recent bekeken