De column van Erik

Uw huis verkopen? We beginnen met koffie!

Uw huis verkopen. Misschien wel de grootste financiële transactie die u in uw leven zult doen. En hoe avontuurlijk u wellicht ook bent aangelegd, in dit geval raden we u aan om toch maar geen enkel risico te nemen. Laat u begeleiden door een betrouwbare en deskundige partner: VG Makelaardij!

Wij zijn ervaren professionals die weten waar het in de woningmarkt om gaat: de zekerheid van een geslaagde verkoop, binnen het door u gewenste tijdspad en tegen een optimale opbrengst. Het bepalen van de juiste vraagprijs is daarbij cruciaal. Is die te hoog, dan prijst u zich letterlijk uit de markt. Met een te lage vraagprijs doet u zichzelf te kort.

Maar een huis verkopen vraagt zoveel méér dan ‘er een prijskaartje op plakken’. Een makelaar anno nu is vooral een marketingdeskundige, die weet dat een geslaagde verkoop méér vraagt dan een plaatsing op Funda en het zetten van een bord in de tuin.

Het in de markt zetten van een huis is maatwerk. Altijd. De ene woning is immers de andere niet. Daarom stellen we voor elk huis een eigen, optimale marketingmix samen. Naast kennis en ervaring vraagt dat om een zekere creativiteit en dat maakt dat een huis verkopen in de eerste plaats mensenwerk is.

Laat de eerste stap daarom een nadere kennismaking zijn, onder het genot van een kop koffie. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Het verplicht u tot niets, maar verschaft u veel inzicht. 

Graag tot ziens!

Erik van Gellicum
Eigenaar VG Makelaardij

 

 

 

 

Recent bekeken